\ "60 Minutes \" paa 22 maj 2011

Scott Pelley talte om Tyler Hamilton på Lance Armstrong. Tyler startede med at sige, at han fortalte sin familie for første gang fire dage før \ "60 minutter \" interview. I juni blev Tyler serveret en stævning tvinger ham til at vidne. EPO, testosteron, og en blodtransfusion. Armstrong brugte EPO i 1999, 2000 og 2001 for at forberede sig til turen. Tyler sagde teamledelse opfordrede doping. Den doping var rettet og systematisk. Kortison blev også nævnt. Tyler sagde Armstrong, der anvendes Andriol i 1999. Der var omtale af \ "hvid madpakker, \", som kan indeholde EPO. En læge fortalte Hamilton at det ville være en god idé at \ "tage nogle terapi, \", som betyder at tage EPO. Jeg var så tæt på målet. Hamilton følte hvis han ikke har taget EPO, ville han ikke gøre det \ "et hold. \" Andrieu talte om, hvordan \ "en ikke havde et valg. \" [Ikke at tage EPO.] Den hæmatokrit blev bliver testet, og Tylers var for lavt. Tyler nåede ud til Lance Armstrong, der sørgede for Tyler at få nogle EPO. Lanse hjalp en ven (Tyler). De fleste ryttere havde en anden telefon, EPO havde et kodenavn \ "Poe \" eller Edgar Allan Poe. Den 60 Minutes Historien talte også om doping. Hamilton sagde, at han stødte blod doping i år 2000. Den doping blev gjort i Valencia, Spanien. 450 cc af blod blev udvundet, og under turen det friske blod var tranfused tilbage til rytteren. Tyler Hamilton fik begrænset immunitet for retsforfølgelse til gengæld for hans grand jury vidnesbyrd. Pelley spurgte \ "hvordan er det muligt, at han (Lance) slap afsted med det? \" Pelley bemærkes Armstrong faldt en samtale. Af undersøgelsen, sagde Armstrong holdet tiden var længst forbi for denne undersøgelse skal gøres.

Et problem i den sag vedrører \ "svig mod De Forenede Stater \" på grund af løfter til USA til gengæld for amerikanske sponsorering.
I Tour i Schweiz i juni 2001, tilsyneladende Armstrong testet positiv. Hamilton talte omkring 50-60 mennesker, som ville miste deres job på holdet. Men \ "mennesker tog sig af det. \" Fundet ud af en måde at gøre det gå væk. I Internationale Cykle Union er den myndighed. Begyndelsesbogstavet er beskrevet resultatet af testen som mistænkelig. Den schweiziske laboratorium direktør har givet en edsvoren erklæring til FBI. Den sofistikerede doper kan slå testen. Eksemplet med Miriam Jones blev givet. Armstrong doneret penge til Cykle Union. Der var diskussion af Dr. Mikhaily Ferrari. Der var en doping tidsplan for at tage EPO.

60 Minutes udarbejdet videoklip af Lance Armstrong. Forklare mig, hvordan vi har passeret så mange tests, hvis vi er så beskidt. Der var omtale af Floyd Landes. Tyler Hamilton vandt en guldmedalje ved den amerikanske OL i 2004. Tyler sagde, at han ikke var doping ved OL. Hamilton pensioneret fra cykling i 2009. Sidste onsdag, Hamilton overgav hans guldmedalje til amerikanske anti-doping myndigheder.

Ingen kommentarer: