Nytaar staar for doeren

Det har været en dejlig tid. Hele december har været flot sneklædt, og hvid. Den mørke tid blev lys på et tidspunkt vi alle trængte til. Nu har det været jul og spisningen er snart ved at være ovre - og så alligevel ikke.


Nytårsaften venter forude


Der er ikke mange dage til nytårsaften, og så skal der for alvor gøres klar. I år får vi gæster fra nær og fjern og samlet set bliver vi 20 personer. Vi er derfor gået i tænkeboks over maden. Det skal på en gang være lækkert, men samtidig også noget overskueligt at lave til 20 personer. Vinen skal være helt i top, så derfor har vi bedt en af vores gæster, der er vinmand om at tage vin med. Faktisk har vi allerede bestemt en menu, så han kunne få den at vide og købe vin der passer til.


De små detaljer tæller


På sådan en aften er det de små detaljer der tæller. jeg har fx fundet en opskrift på kransekage, så gæsterne får hjemmelavet kransekage ved midnatstid.


Udover kransekagen, så har vi besluttet at lave nogle lækre snacks til velkomst til dronningens nytårstale. Vi køber de små knoldede grøntsager og skærer dem meget fint. De ryger så i en masse olie på panden, så det bliver til en slags chips. Derudover har vi købt eksotiske nødder, som vi rister med salt. Så det bliver ikke bare helt standard chips og øl.


Rigtig godt nytår til jer alle

Ingen kommentarer: