Havender »Bar-BQ og Steak House

Vi kan næsten ikke tro det enten, men det har været tre og et halvt år siden, vi først tjekket ind på den vilde verden Barbecue Kampen.

Det startede her, med disse svin stirrede hinanden ned. Derefter gik vi her, og svin (og en ko) bekæmpelse det ud med grill redskaber. Endelig, mere end et år og et halvt siden, fik disse kæmpe-glade grise ind på handlingen. Og nu, viser, at dette er en sport, der bare ikke vil dø (selv om dens konkurrenter vil), er disse to gå på det i Antlers, Oklahoma.

Det er en fritidsbeskæftigelse, vi er ikke i stand til at forstå. Moderne gladiatorer i tørklæder kappes for muligheden for at dø. De stak og parere, fryder i påførelsen af sår, deres egen og deres rival's.

Derefter til den heldige sejrherre, er det død og forbrug! Sure, sikker, taberen vinder den samme præmie. Men du behøver ikke fortælle dem det. Det vil ødelægge deres motivation.

Den fornyede reviderede kort over Grill slaget Bælt, som tager hensyn til placeringen af hjælpematerialer «. (Able's? Abels's?)








(Tak til Dr. Megan for henvisningen og fotoet.)

Ingen kommentarer: